Alla inlägg den 14 maj 2015

Av Beatrice - 14 maj 2015 15:45

Hej!

Så igår var jag på middag med resten av assistenterna på Spicy. Det va skitgott! Ledarna bjöd på alltihop som tack för det gångna året. Tror att det kostade dem 1340kr att ge mat till oss 14 o.O

Efteråt gick jag, Danne, Melli och Angelica till KG-festivalen och kollade på några uppträdanden och träffade lite bekanta. När vi skulle hem blev det lite missförstånd med vilken buss vi skulle ta och det slutade med att vi fick vänta 30min innan bussen kom. Jag hade skitont i fötterna (hade klack) så jag och Angelica bytte skor. :)

När vi sedan va hemma igen så tog det inte lång tid innan Danne, Anna och Melli kom förbi, för de skulle sova över. Vi satte på oss masker och fick skrattanfall över hur fula vi såg ut. :D

Och vad är en övernattning utan skräckfilm? Så vi satte igång Babadook och seriöst, den va läskigare än jag trodde att den skulle va. o.O När klockan va 3 på natten va filmen slut och vi skulle bädda. Jag skrämde ihjäl Melli när jag hämtade madrasserna, sedan fick jag nästan en hjärtattack när den hopfällbara sängen välte. Jag hade bara gått för att hämta en sak så brakar den ner i golvet bakom mig! XD Blev också skiträdd när jag kom ut från toaletten och ser en lång, mörk skugga stå i hallen. Men det va bara min bror som kom hem efter att han varit på donken.

Idag så hann vi titta på en till film innan de skulle hem. Den heter Hot Fuss och var faktiskt helt okej. Lite orealistisk på vissa ställen men annars bra ;) När filmen va slut följde jag med dem en bit på vägen, för jag skulle möta upp Angelica och byta tillbaks skorna. :)

Nu är jag hemma igen och ska antagligen spendera lite tid på att plugga, för har grejer i 5 ämnen som jag skulle behöva jobba med..

Men för att lätta på stämningen ska jag bjuda på lite bra musik :)

Presentation

Hej!
Kul att du kommer och besöker min blogg. Kommer att skriva om lite allt möjligt här så något lär ju falla dig i smaken
/Bea

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards