Alla inlägg den 11 maj 2015

Av Beatrice - 11 maj 2015 23:15

Hej allihopa!

Har ändrat lite utseende på bloggen nu, så nu ser den ju rätt skaplig ut faktiskt :)

Jag gillade utseendet den hade från början så ändrade inte så mycket, mest bara typsnittet.

Så vad har hänt sen jag skrev sist.. Jo igår så konfirmerade sig mina små 00:or till konfirmander. :) Vi va där strax innan 10 och kom hem igen ca 13. Det gick skitbra, ingen ramlade, ingen dog, ingen grät mm och det är väl huvudsaken. Blev lite tabbar här och där och allt va väl inte perfekt men det vart bra ändå, vad mer kan man begära av barna.. haha ;)

När jag kom hem pluggade jag som i helsinki (ser du vad jag gjorde där ;) ) till kemikursprovet. Jag hann läsa färdigt alla 10 kapitel i boken och göra frågorna, men hann inte göra övningsprovet eller läsa igenom sammanfattningen vi fick. Men det visade sig att sammanfattningen va jättedåligt förklarad och att det gamla provet va skitsvårt. Så.. aja.

Hade provet idag och det gick väl bra. Va inte så jäkla svårt som jag trodde, efter att fått höra halva klassen klaga på hur svårt det gamla provet va hela kvällen igår i vår gruppchat.

Efter att vi gjort provet gick alla och sa att de tyckte att det varit svårt och att det hade funnits flera alternativ som verkade stämma.. Jag upplevde det inte så, så har ingen aning om jag kan allt eller om jag gjorde fel.. o.O Den frågan har jag ställt mig själv många gången i mitt liv kan jag säga..

Sen hade vi i alla fall idrott och ingen orkade med någonting, vilket va skitkul. För ca 8 pers i klassen hade ursäkter för varför de inte kunde vara med p.g.a sjukdom, astma, pollenallergi, träningsvärk, ont i kroppsdelar osv. Vår idrottslärare sa att de kunde gå på en promenad medans vi andra skulle jogga och spela frisbeefotboll (orkar inte förklara vad det är, men det är vad det låter som). Sen när vi går iväg på vår joggingtur (efter att ha vunnit frisbeefotbollen) ser vi hur de 8 eleverna sitter på fiket längs med vägen. LOL vi bara skrattade och vinkade åt dem :D

Sista lektionen hade vi matte och vi fick tillbaks matteprovet vi gjorde i förra veckan. För att få A behövde man ha 32p varav 4 var A-poäng. Jag hade exakt 32p men hade "bara" 3 A-poäng ! Fatta hur jävla sur jag blev! EN LITEN SKITPOÄNG IFRÅN A !!! Som tur är så är det nationella hela dagen på tisdag nästa vecka. Så har hela dagen på mig att visa vad jag kan. >:) 

Presentation

Hej!
Kul att du kommer och besöker min blogg. Kommer att skriva om lite allt möjligt här så något lär ju falla dig i smaken
/Bea

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards